How are you really

Borrelende vraag: Hoe gaat het werkelijk met je?

Open zoom-borrel

25 juni 2021 van 16.00 tot 18.00 uur – via Zoom

Vrijdagmiddagborrels, altijd dé gelegenheid om mensen te spreken en te vragen hoe het met ze gaat. Bij deze zoom-borrel gaan we dat ook doen, alleen op een net iets andere wijze, met gepeperde vragen en gezouten antwoorden. Om uit te komen bij hoe het echt met je gaat. Daar is maar weinig voor nodig: een vel papier en wat kleurtjes of stiften. En een andere deelnemer die je misschien nog nooit hebt gezien maar die net als jij zin heeft om eens in andere modus te gaan. Het wordt een ongedwongen bijeenkomst met ruimte voor wat er in je opborrelt, in een veilige setting op je eigen plek.

 

Wat gaan we doen?

Je ontmoet eerst alle zoom-deelnemers, daarna ga je in break-out-rooms iets luchtigs uitwisselen. Vervolgens zet je een ervaring op papier die je zelf uitkiest en ook weer met iemand uitwisselt. En daarna nog een…kortom het is simpel én spannend, het raakt aan je levensverhaal en waar het voor jou werkelijk over gaat. Het enige dat je ervoor nodig hebt is twee uurtjes vrije tijd en wat tekenspullen.

 

Waarom nu?

Op 25 juni is het de Dag Van De Levensvragen en daarin vragen we met alle collega’s aandacht voor ons vak. Als professionals, aangesloten bij biografieberoep doen we niet anders dan werken met levensvragen die zicht geven op wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik.

 

Hoe kun je je aanmelden? 

Er is ruimte voor 12 deelnemers

Kosten per persoon: 10€

Inschrijven via mail met vermelding van je 06 nummer

Je aanmelding maak je definitief na onze bevestiging met tikkie-betaalverzoek