Aanbod

Alle Storytelling die bijdraagt aan een waarachtige afstemming of betekenisvolle samenwerking. Of het nu gaat om het leren je uit te spreken of om het volgen van je innerlijke stem.

 

Het huidige aanbod voor individuele begeleiding:

  • Storyboards – eenmalig consult

Je maakt storyboards  – kunstzinnigheid is niet nodig – van een ingrijpende gebeurtenis om het in de tijd te zetten, precies te zien wat er gebeurde en hoe jij jouw weg eruit gebaand hebt.

  • Speaking from the heart twee- of drietal oefensessies.

Voor je bedrijfspresentatie, schooltoespraak, TEDx-talk, sollicitatievideo, trouw-, rouw- of andere speech. Spreken zonder lezen of uit je hoofd leren!

  • Sixpence in your shoes vierdelig zelfportret met één sessie ervoor en één erna

Je leert kijken naar jouw eigenheid in je levensverhaal – van buiten naar binnen en van binnen naar buiten – zodat je bewustere (inter)acties aangaat, thuis, op je werk of waar dan ook.

  • Seven year itches traject van 8 tot 12 keer

Je staat stil bij grote en kleine struikelstenen in je levensloop. Ook al merkte je ze nooit op, nu ga je markante verbanden zien. Om tot werkelijke antwoorden en juiste keuzes te komen.

 

 

Ook worden er regelmatig groepsprogramma’s opgezet, bekijk het programmaoverzicht:

Goudzoeker

Twee of vier avonden werken met je levensverhaal

1, 8, 15, 21 april 2020 van 19.00 tot 22.00 uur – Centrum De Zin – Harderwijk

Op 1 april (nee dat is géén grap!) begint deze nieuwe ‘betekenisgevende bezigheid’ in De Zin. Een mooi programma, waarin de Kleine Prins je bevraagt over jouw leven. Reserveer nu de eerste vier woensdagen van april, en schrijf je alvast in voor de eerste twee.

Lees meer >

logo-transparent

Bijscholingsdag voor zorgprofessionals en andere begeleiders

7 februari & 5 juni & 20 november 2020 van 10.00 tot 17.00 uur – Beverwijk & Den Bosch & Zwolle

Ben je benieuwd hoe je met een beeldend verhaal de zingevingsvraag van je cliënt kunt verhelderen? Wil je ook leren hoe je methodisch iemands levensloop kunt benaderen zodat diegene weer zin in de toekomst krijgt?

Lees meer >

IMG_7946

Een mini-workshop van een middag of avond 

Te reserveren op eigen datum en locatie

Een boeiende middag of avond waarin je wordt meegenomen in het verhaal achter Le Petit Prince, dat beroemde boekje waar je misschien nooit precies je vinger op kon leggen. Annette laat je ontdekken hoe je dit verhaal vol symboliek verschillend kunt beluisteren

Lees meer >

academie-voor-geesteswetenschap-logo

Vier avonden in de Vrije Studierichting

14, 21, 28 januari en 4 februari 2020 van 18.30 tot 21.30 uur – Utrecht

In twee avonden storyboards leren maken die je tot nieuwe inzichten en intenties brengen? In twee volgende avonden het ‘wat & hoe’ van verhalen ontdekken en spelenderwijs verteller worden van je eigen verhaal, ook al is dat nooit af?

Lees meer >

P1040203 (2)

Gevarieerde avond rond zang & verhalen

22 februari 2019 van 20.00 tot 22.00 uur – De Zin – Harderwijk

Een verrassende avond met muziek, verhaal, reflectie en samenzang. In de bijdrage van Annette gaat het over het verhaal achter ‘de Kleine Prins’, Bert Tersteeg en Joanna de Vletter verzorgen een blokje folkmuziek (gitaar, viool en zang). Gastheer Ronald Naar vertolkt een of meerdere Franse chansons en nodigt uit tot samenzang… Om 19.30 uur is de deur open en is er koffie en thee. In plaats van een entreeprijs geldt het PWYW-principe: pay what you want

Lees meer >

dadc865f-d20e-4bd0-b0b8-82b69cb8b6e9

Korte workshop storytelling bij kanker voor ca. 8 pers.

5 oktober 2018 tussen 10.00 en 16.00 uur – Frankendael – Amsterdam

Ieder heeft een eigen ‘kankerverhaal’.

Eerst dacht je misschien dat je leven zich afspeelde in een volmaakte bloementuin of tussen rommelige struiken. Maar sinds je te maken kreeg met kanker voelt het alsof je leeft op een vulkaan. Je bent op zoek naar het groene gras en krijgt daarbij allerlei goedbedoelde adviezen. Terwijl je eigenlijk vooral datgene wilt doen wat jou goed lijkt. Want jij kent jezelf het beste, ook al kan je er soms zo alleen voor staan dat je ook daaraan begint te twijfelen…

Lees meer >

IMG_7557

Drieluik als storyboards

6 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur – Floraplein – Haarlem

Met zes deelnemers rond de tafel voor het tekenen van een drieluik rond een gebeurtenis in je leven. Wellicht een ondermijnende; je kiest zelf de ervaring waar je graag meer zicht op wilt krijgen. Als het drieluik staat ga je schrijvend antwoorden vinden op vragen die de verdieping in het drieluik brengen.

Lees meer >

Schermafbeelding 2019-02-05 om 09.14.02

Kennismakingsavond rond Biografische Storytelling

17 & 29 januari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur – De Zin – Harderwijk

Beide – gelijke -introductieavonden brengen verschillende vragen aan het licht. Wat zien we als we luisteren? Welke plaatjes vormt onze verbeelding? En wat doet beeldvorming met ons eigen verhaal?

Lees meer >

Vragen? Neem gerust contact op!