Aanbod

SprekendJij gebruikt Personal Storytelling voor uiteenlopende doelen – van jezelf laten horen tot het volgen van je innerlijke stem – altijd gericht op een betere afstemming, samenwerking of samenleving.

 

Daarvoor wordt diverse individuele begeleiding aangeboden:

  • Een eenmalig consult waarbij je storyboards gaat maken (je hoeft geen tekentalent te hebben!) van een ingrijpende gebeurtenis om zodoende zin en betekenis te geven aan dat specifieke voorval.
  • Een twee- of drietal oefensessies voor je bedrijfspresentatie, schooltoespraak, TEDx-talk, sollicitatievideo, trouw- of afscheidsspeech
  • Een zelfportret in vier keer waarin je leert kijken naar je zelf van buiten naar binnen en van binnen naar buiten zodat je een bewustere interactie ontwikkelt met de ander.
  • Een zesramer – traject dat je stilzet bij overgangen in je leven rondom de vragen: wat wil ikwaarmee verbind ik me en wat laat ik zien. Om betekenisvolle verbanden en eigen antwoorden te vinden.

 

Ook worden er regelmatig groepsprogramma’s opgezet, bekijk de laatste in het programmaoverzicht:

Programmaoverzicht:

scholing personal storytelling

Twee keer twee dagdelen 

Medio cursusjaar 2019-2020: bij AvG of BivT

In twee dagdelen storyboards leren maken die je tot nieuwe inzichten en intenties brengen? In twee volgende dagdelen het ‘wat & hoe’ van verhalen ontdekken en spelenderwijs verteller worden van je eigen verhaal?

Lees meer >

IMG_7946

Een mini-workshop van een middag of avond 

Te reserveren op eigen locatie 

Een boeiende middag of avond waarin je wordt meegenomen in het verhaal achter Le Petit Prince, dat beroemde boekje waar je misschien nooit precies je vinger op kon leggen. Annette laat je ontdekken hoe je dit verhaal vol symboliek verschillend kunt beluisteren

Lees meer >

P1040203 (2)

Gevarieerde avond rond zang & verhalen

22 februari 2019 van 20.00 tot 22.00 uur – De Zin – Harderwijk

Een verrassende avond met muziek, verhaal, reflectie en samenzang. In de bijdrage van Annette gaat het over het verhaal achter ‘de Kleine Prins’, Bert Tersteeg en Joanna de Vletter verzorgen een blokje folkmuziek (gitaar, viool en zang). Gastheer Ronald Naar vertolkt een of meerdere Franse chansons en nodigt uit tot samenzang… Om 19.30 uur is de deur open en is er koffie en thee. In plaats van een entreeprijs geldt het PWYW-principe: pay what you want

Lees meer >

dadc865f-d20e-4bd0-b0b8-82b69cb8b6e9

Korte workshop storytelling bij kanker voor ca. 8 pers.

5 oktober 2018 tussen 10.00 en 16.00 uur – Frankendael – Amsterdam

Ieder heeft een eigen ‘kankerverhaal’.

Eerst dacht je misschien dat je leven zich afspeelde in een volmaakte bloementuin of tussen rommelige struiken. Maar sinds je te maken kreeg met kanker voelt het alsof je leeft op een vulkaan. Je bent op zoek naar het groene gras en krijgt daarbij allerlei goedbedoelde adviezen. Terwijl je eigenlijk vooral datgene wilt doen wat jou goed lijkt. Want jij kent jezelf het beste, ook al kan je er soms zo alleen voor staan dat je ook daaraan begint te twijfelen…

Lees meer >

IMG_7557

Drieluik als storyboards

6 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur – Floraplein – Haarlem

Met zes deelnemers rond de tafel voor het tekenen van een drieluik rond een gebeurtenis in je leven. Wellicht een ondermijnende; je kiest zelf de ervaring waar je graag meer zicht op wilt krijgen. Als het drieluik staat ga je schrijvend antwoorden vinden op vragen die de verdieping in het drieluik brengen.

Lees meer >

Schermafbeelding 2019-02-05 om 09.14.02

Kennismakingsavond rond Biografische Storytelling

17 & 29 januari 2018 van 20.00 tot 22.00 uur – De Zin – Harderwijk

Beide – gelijke -introductieavonden brengen verschillende vragen aan het licht. Wat zien we als we luisteren? Welke plaatjes vormt onze verbeelding? En wat doet beeldvorming met ons eigen verhaal?

Lees meer >

Vragen? Neem contact met ons op!