lensball

Beelden uit je Biografie

Een verkenning voor wie hier benieuwd naar is

Een ochtend, middag of avond op maat 

Ben je op zoek naar een activiteit met vrienden, collega’s, clubgenoten of teamleden? Wil je iets doen dat jullie nieuwe inzichten geeft?
Gezamenlijk optrekken, lichtvoetig én diepgaand?

Dan is deze ochtend, middag of avond iets voor jou. Het programma duurt twee uur en plannen we in op jouw tijd. Zodat je er zelf nog een gemeenschappelijke lunch, borrel of nazit aan vast kunt knopen.

Beelden uit je Biografie gaat over beelden waar je mee leeft, beelden van jezelf en van de ander. Hierachter is van alles tevoorschijn te luisteren. Je maakt kennis met zintuiglijk vertellen, oordeelsvrij luisteren en karakteriseren in titels. Hierdoor ga je scherper kijken naar je eigen beelden én die van collega’s, vriend(inn)en of wie dan ook. Je krijgt meer begrip, komt dichter bij elkaar en gaat geïnspireerd weer verder.

Deze twee uur maak je een verkenningsreis met 4 tot 12 deelnemers. Vooraf gaan we in gesprek over jullie gedroomde bestemming, daarna doen we een passend aanbod. Op eigen locatie of op een mooie buitenplaats.
De groepsprijs voor een dagdeel à 2 uur met 2 begeleiders bedraagt €600,- exclusief ruimtehuur en reiskosten.

 

Leuk als je belt of mailt voor een oriënterend gesprek!

 

Enkele opbrengsten van eerdere deelnemers:

  • Twee wandelaars die al jaren met elkaar lopen: “We hebben met elkaar gesproken zoals we nog nooit eerder hebben gedaan. Én afgesproken dat we hiermee verder gaan, aan de keukentafel!”
  • Moeder en dochter over haar ziekte: “In plaats van te blijven hangen in gemis gingen we kijken naar wat wel kan en dat gaf zoveel lucht!”
  • Organisator van een bijeenkomst rondom kanker: “De waarde van biografische storytelling kwam goed naar voren. Met Franca’s persoonlijk verhaal werd daar een dimensie aan toegevoegd. In diepte, maar ook in intensiteit. In de workshops zag ik goede begeleiding en ruimte voor alle deelnemers. Jullie professionaliteit maakte het echt waardevol, voor iedereen die er was”