Zo voelde ik me afgelopen vrijdag, alsof de staldeuren na een lange winter weer open gingen. Ik mocht weer een ‘echte’ bijscholing geven en ontdekte dat online meetings misschien nuttig zijn (soms) maar nooit zo waardevol als ontmoetingen op locatie. Het Witte Huis in Soest droeg daar zeker aan bij.

Met dank aan het BivT kon ik met zeven deelnemers aan het werk. Zeven therapeuten met een professionele nieuwsgierigheid naar het werken met het levensverhaal. Het horen van de vragen, het kiezen van drie scènes, het viervoudig onderzoeken ervan …het werd een gevulde én vervullende dag. Alsof ergens al een Vrolijk Paasfeest in de lucht hing; ik ben als een blij ei met deze feedback:

 

“Ik heb een prachtige dag gehad! Intens en krachtig, ik heb genoten van je mooie aandachtvolle begeleiding”

Het was een hele fijne training. Ik kan in de praktijk toepassen wat ik geleerd heb, dankjewel voor het mogelijk maken”

“Dank dat je me de ruimte hebt gegeven om mezelf te mogen zijn, dat is echt heel waardevol!”

 

Thank you all, lucky number seven!