Goudzoeker

Goudzoeker in je eigen verhaal

Twee of vier avonden werken met je levensverhaal

1, 8, 15, 21 april 2020 van 19.00 tot 22.00 uur – Centrum De Zin – Harderwijk

Op 1 april (nee dat is géén grap!) begint deze nieuwe ‘betekenisgevende bezigheid’ in De Zin. Een mooi programma, waarin de Kleine Prins je bevraagt over jouw leven. Reserveer nu de eerste vier woensdagen van april, en schrijf je alvast in voor de eerste twee.

 

  • Wat houdt het in?

In twee avonden – eventueel uit te breiden tot vier – ga je een zelfgekozen herinnering binnenste buiten keren om er de betekenis van te vinden, voor jezelf. Na deze twee zinvolle avonden kun je het afronden. Je hebt dan een besluit genomen of bent een inzicht rijker.

Maar wellicht wil je nog twee avonden verder werken aan je verhaal. Je bereidt dan een vertelling voor die je op de vierde avond gaat delen. Deze extra avonden zullen je aanspreken als je op een nieuwe manier verbinding zoekt, enerzijds met je zelf, anderzijds met anderen.

Lees meer op: https://www.centrumdezin.nl/wp-content/uploads/brochure-goudzoeker.pdf

 

  • Zin om mee te doen?

Het programma is voor 6 tot max. 10 personen en vindt plaats op de eerste 4 woensdagen van april van 19u00 tot 22u00. Je bent welkom vanaf 18u30 voor koffie en thee

Bij deelname aan twee avonden is de prijs per avond € 27,50, bij vier avonden is dat € 25,00.

Schrijf je in door een mail te sturen naar annette@sprekendjij.nl en € 55,00 (het bedrag van twee avonden) over te maken naar NPW Harderwijk, rekeningnummer NL 41 RABO 0387799206 o.v.v. Goudzoeker 04

Graag vóór 21 maart zodat we tijdig rekening kunnen houden met het aantal aanmeldingen.