Goudzoeker

Goudzoeker in je eigen verhaal

Twee of vier avonden werken met je levensverhaal

6, 13, 20, 27 oktober 2021 van 19.00 tot 22.00 uur – Centrum De Zin – Harderwijk

Deze nieuwe ‘betekenisgevende bezigheid’ in De Zin gaat dit najaar van start! Een uitgebalanceerd programma, waarin de Kleine Prins je bevraagt over jouw leven. Reserveer nu alle vier woensdagen van oktober, en schrijf je alvast in voor de eerste twee.

 

  • Wat houdt het in?

In twee avonden – eventueel uit te breiden tot vier – ga je een zelfgekozen herinnering binnenste buiten keren om er de betekenis van te vinden, voor jezelf. Na deze twee zinvolle avonden kun je het afronden. Je hebt dan een besluit genomen of bent een inzicht rijker.

Maar wellicht wil je nog twee avonden verder werken aan je verhaal. Je bereidt dan een vertelling voor die je op de vierde avond gaat delen. Deze extra avonden zullen je aanspreken als je op een nieuwe manier verbinding zoekt, enerzijds met je zelf, anderzijds met anderen.

Lees meer op: https://www.centrumdezin.nl/wp-content/uploads/brochure-goudzoeker.pdf

 

  • Zin om mee te doen?

Het programma is voor 6 tot max. 10 personen en vindt plaats op alle vier oktoberwoensdagen van 19u00 tot 22u00. Je bent welkom vanaf 18u30 voor koffie en thee

Bij deelname aan twee avonden is de prijs per avond € 27,50, bij vier avonden is dat € 25,00.

Schrijf je in door een mail te sturen. Na je mail ontvang je een factuur à €55,00 voor de eerste twee avonden. Met je betaling ben je verzekerd van je deelname aan deze avonden. Graag vóór 21 september om tijdig zicht te krijgen op wie mee kan doen en wie op de wachtlijst komt.