Als zingevingscoach ben ik niet alleen competentie- maar vooral bestemmingsgericht. Dit betekent dat ik mijn cliënten het liefst begeleid voorbij hun betere zelf naar hun bedoelde zelf. Hoe ik dat doe? Aan de hand van hun eigen levensverhaal. Met alle leidraden die daarin zitten.

 

Op 26 maart aanstaande kun je ervaren hoe dit werkt. Mits je professional bent en je je cliënten, patiënten, studenten of andere medewerkers verder wilt brengen. De trainingsdag vindt plaats in Soest, waar je weer echte mensen, in levende lijve, kunt ontmoeten. Klik op de foto als je een korte video wilt bekijken. Kijk bij groepsprogramma’s onder aanbod voor meer inhoudelijke informatie.

 

En tja, dat je mijn aanbod nu in een blog leest is omdat ik nooit eerder zo’n filmpje maakte (en deelde!). Brrrrrrrrr, wat was het koud in die winterse week van laatst….