Mijn naaste gaat dood

Mijn naaste gaat dood, wat nu?

Hoe je jezelf en elkaar kunt blijven vinden

13, 20, 27 feb en 6 mrt 2023  – Centrum De Zin – Harderwijk

Je naaste is ongeneeslijk ziek en wat moet jij nu? Ondanks dat je samen dit proces doorloopt, kun je er verschillend inzitten. Je weet niet precies hoelang het gaat duren en hoe je met elkaar verbonden kunt blijven. Je wilt van deze tijd iets maken waar je later goed op terug kunt kijken. Een intense tijd die ook van waarde wordt.

Wil je kijken hoe je blijvend aandacht houdt voor wat jij en je naaste nodig hebben? Hoe je, zonder schuldgevoel, ieder eigen ruimte in kunt nemen zodat je het samen vol gaat houden? Met elkaar verbonden kunt blijven in deze steeds veranderende situatie?

Kom dan, samen of alleen, naar Centrum De Zin in Harderwijk. Ervaar in vier middagen hoe je gericht kunt blijven op het leven en niet alleen op dood gaan. Ontdek hoe je beiden zin en betekenis kunt vinden, juist nu.

De bijeenkomsten zijn lichtvoetig en diepgaand, met impact voor jullie beiden. Je staat stil bij je manier van denken, voelen, willen en doen. Zodat je jouw behoeften leert kennen en kunt afstemmen met die van je naaste.

In een groep van maximaal 12 ‘bondgenoten’ ga je aan de slag, in een voor jou passende openheid en beslotenheid. Alle bijeenkomsten worden geleid door Franca Blomjous en Annette Filippo en vinden plaats in Centrum De Zin.

 

Meld je nu aan als deelnemer voor de bijeenkomsten op:

  • Vier maandagen van 13u30 tot 16u30
  • 13 feb – 20 feb – 27 feb – 6 mrt

 

We vragen een bijdrage van €5 als bevestiging van je deelname. De bijeenkomsten zijn verder op basis van ‘pay what you want’

 

Dit project is een gezamenlijk initiatief van Centrum De Zin, SprekendJij en Gemeente Harderwijk.