In Zaltbommel weer fijn bevraagd op het biografisch werk. Door professionals met kennis van zaken, interesse in Campbell en aandacht voor de oefeningen. Wat brengt het onderzoeken van je levensloop je nu eigenlijk?

Vandaag vat ik het zo samen: een Biografisch Coach identificeert samen met jou de held in je verhaal: wie is het, wat kan die en wat wil die werkelijk? Het proces verloopt via vier verhaallijnen – en vaak ook via zeven jaarfasen. Daarmee krijg je dieper inzicht in jezelf, geef je eigenwijzer sturing aan je leven en ervaar je meer zin en betekenis…

Het was een warme werkdag waarbij we ons bogen over onze eigen levens, althans een zelfgekozen deel ervan: Wat neem jij daarin waar? Waar roept het jou toe op? Welk steentje wil jij bijdragen?

Klik op de foto als je er meer over wilt weten. Of hier als je liever zonder beeld luistert.

In dit eerste interview zoek ik met hoofd, hart en handen naar woorden voor wat me zo bezielt. Denkend, voelend en willend dus…Mocht er ooit een tweede podcast komen dan zal ik meer het beroep van biografisch coachen benadrukken, het wonderschone vak wat we beoefenen. Met een groeiende groep collega’s wordt het steeds verder gedragen. En vaker gevonden door iedereen die zin, betekenis en richting in het leven zoekt. Dank BivT, maar ook dank collega’s van de BOB dat we verenigd en al steeds beter vindbaar zijn!